Personlig träning i skog och mark

Har varit väldigt sliten och stel i kroppen det sista. Försöker att träna och att tänka igenom de övningarna jag gör så att de ska bli korrekt utförda och så att jag inte ska få skador eller något annat sådant. Dock så tycker jag nog att det fungerar lite sådär och kommer nog att ringa till Kriti och kolla om jag kan få hjälp av en personlig tränare, en pt. Tror faktiskt att det är precis det som jag behöver. Kanske inte en pt som kan vara med mig hela tiden men någon som kan hjälpa mig med lite råd och att göra iordning ett träningsschema så att jag kan få snabbare resultat och att jag slipper vara så stel och öm i kroppen hela tiden.

Planerna är att jag ska kunna träna lite mer utomhus nu när det börjar bli vår och barmark ute. Men det är jag lite osäker på hur jag ska göra det på bästa sätt så tänker att om jag gör så att jag pratar med den pt som jag fåt kontakt med via Kriti och beskriver mina önskemål så kommer de att kunna hjälpa mig att planera och göra upp det hela så att det blir gjort på bästa möjliga sätt så att jag slipper att oroa mig något mer. Sen är det klart att man aldrig kan vara helt säker men hoppas på att rådgivning och träning tillsammans med en personlig tränare, pt, åtminstone i några pass kommer att ge mig någonting åtminstone. För god hälsa och mindre stela muskler.

Du gillar kanske också...