Otroligt duktiga trädgårdsdesigners

Det gör väldigt mycket om man har en vacker trädgård för hela huset och fastigheten. Dock är det sällan det lättaste att göra bara det och det finns ju så otroligt mycket mer som kan vara lite viktigare att göra istället. Det är inte lätt att veta vilka växter som går bra ihop med varandra och vilka som knappt klarar av det. Är det så att du inte klarar av det, ingenting dåligt med det för det gör jag inte själv heller, så finns det otroligt duktiga trädgårdsdesigners som man kan få hjälp av istället. Jag tycker att det fungerar bra det här med att man behöver komma i kontakt med en trädgårdsdesigner här i Luleå och det valet var inte direkt så svårt för det finns bara en, nämligen Blad i Norr Trädgårdsdesign, som förövrigt har fått otroligt bra betyg.

Det var därför ett enkelt och tryggt val att be om att få hjälp från en av Blad i Norr Trädgårdsdesigns trädgårdsdesigners för att plantera och plantera vår trädgård. Det tog visserligen lite längre tid än vad jag trodde att det skulle göra men det blev väldigt bra med resultatet, det måste jag faktiskt stå fast vid och det är verklige någonting som jag känner mig nöjd med och som jag känner att jag kan stå för.