Återfinn din livsglädje ute i naturen

Man mår väldigt mycket bättre om man ser till att vara ute och gå i naturen. Om man får solljus och frisk luft. Speciellt nu när det börjar bli vår och faktiskt blir lite varmare utomhus och man får goda anledningar till att bara vara ute och gå. Inte göra någonting speciellt egentligen utan bara röra på sig och verkligen känna att man får energi i kroppen och även får tillbaka sin livsglädje. Att bara göra det, vara ute i naturen, fungerar som en forma av terapi för mig och är fullt tillräckligt.

Vet dock att det finns många som har lite djupare ångest eller depression och då kanske det inte räcker med några promenader ute i naturen för att de ska återfå sin livsglädje. Då kan det istället vara ett bra alternativ att gå på samtal som kan hjälpa en att få en djupare kontakt och förståelse för sig själv. Det kan man bland annat göra via GlädjeLyckan i Örebro som kan hjälpa en att återfinna sin livsglädje vilket kan vara allting som man behöver.

Tycker verkligen att det verkar ha sina tydliga fördelar med samtal på GlädjeLyckan i Örebro för att få livsglädje, för jag har sett det hjälpa för många i min närhet men jag tycker fortfarande att det även är viktigt att spendera tid ute i naturen och tror faktiskt att det kan spela väldigt stor roll för den livsglädje som man antingen känner eller inte känner alls. Det behöver inte vara flera timmars långa promenader heller, utan det kan faktiskt räcka med lite kortare också. En halvtimma om dagen är det som rekommenderas för att man ska må bra och det finns många olika stigar och promenadstråk i Örebro som kan gå på.